Dag 19: Ko Phi Phi, naar Phuket, naar Bangkok

2 augustus 2026 - Bangkok, Thailand

Dag 19: Ko Phi Phi, naar Phuket, naar Bangkok

Laatste paar uurtjes hier. En daar willen we nog wel even van genieten. Half 7 staan we buiten en lopen naar het strand. Het is nog steeds eb en lastiger om te snorkelen, maar na een tijdje lopen weten Ben en Joost een mooi plekje te vinden.
Tom wil nog even relaxed wakker worden en zit naast me op de rotsen, en later op ons strandbedje. Genieten van het geluid van het water, de vogels, en die 2 snorkel die verderop uit de zee steken.
Joost en Ben komen het water uit. Ze hebben nog wat mooie dingen gezien, een hele grote murene en lang naaldvissen.
Terug naar de kamer, even douchen en de laatste spullen inpakken.
Als de koffers zijn opgehaald gaan we ontbijten. Lekker op het terras aan het strand. En dan komt het vervelende moment toch echt.... we moeten gaan. Maargoed, het optimale eruit gehaald bij deze plek kwa tijd voor ons gevoel!
20 minuten varen en daar wacht de volgende boot op ons. Een uurtje speling, dus we lopen even het dorpje in. Op de steigers waar we aanmeren zijn nog vele vissen te zien, waar we even naar blijven kijken.

Dan is het weer de boot, aankomst op Phuket, busje naar het vliegveld, en op naar Bangkok om daar nog te overnachten.
Op het vliegveld spelen we de nodige spelletjes, pakken een menu bij de burger King.
In Bangkok worden we met een discobus opgewacht. Alles in de bus is verlicht en beweegt, heerlijk over de top. Er komen helaas veel liedjes die we niet kennen, maar daarna gaat de tv aan, met tekst eronder. En toen de vengaboys aan ging, toen werd er flink meegezongen.

Vanavond lekker uit eten geweest waar we op 1 van de eerste dagen ook zijn geweest. Met de lekkerste Virgin Pina Colada uit een kokosnoot van heel de vakantie! Daarvoor wilde we daar sowieso al terug naar dit tentje.
Voor nu lekker slapen, en morgen weer maar het vliegveld

1. Femke:
    2 augustus 2026
    Goeie reis!
  2. Andrea:
    3 augustus 2026
    Wow wat een uitzicht!! Onvergetelijk lijkt me..😍😍 hele fijne reis na huis. 😘