Schiphol, Bangkok. Tom 13 jaar

15 juli 2026 - Bangkok, Thailand

Dag 1 vertrek Schiphol
Daar gaan we dan, op naar een mooie rondreis door Thailand voor 3 weken. We vliegen aan het einde van de middag.
Als Tom s'avonds naar het toilet gaat, pak ik vlug de slingers en een paar kleine kado's uit de tas. Want hij is jarig in het vliegtuig.
De jongens slapen een paar uurtjes, wij doen geen oog dicht. Verjaardagsspanningen denk ik... 😉
Als Tom wakker is zingen we zachtjes, kan hij wat dingen uitpakken, en krijgt hij een lekker taartje van de steward.
Onze gids Marieke hebben we inmiddels al leren kennen, en de rest zien en spreken we wat langer bij de bagageband. Een relatief klein clubje vergeleken met andere jaren. Koffers binnen, en op naar het hotel!

We beginnen met een lunch, waarbij onze gidsen Marieke en Aek een ijstaart hebben geregeld voor Tom. Het personeel komt zingend binnen, met een kaarsje op de taart. Heel lief natuurlijk!

De rest van de middag wordt het zwemmen, spelletjes spelen, nog een paar kleine kado'tjes voor Tom, heel klein powernapje voor papa en mama, en dan op naar het avondeten.
Heel Bangkok is mooi versierd met warme en felle kleuren van lichtjes en lampionnen, en ja.. ook van de tuktuks.
We gaan eten bij een mooi verlichte restaurant, hamburger 2 voor Tom wordt besteld, en Ben kiest voor de kip met rijst. De kinderen spelen de eerste spelletjes samen aan tafel, en we beginnen elkaar wat beter te leren kennen.

De terug weg komen we de eerste kraampjes tegen met gefrituurde schorpioenen, vogelspinnen en slangen tegen. Zien we de beroemde ladyboy's, ruiken de straten naar wiet, en komt de muziek steeds harder uit de boxen. Tijd om terug naar het hotel te gaan

1. Liesje:
    15 juli 2026
    Leuk dat je ons op de hoogte houd.